DOOR! lanceert TussenDOOR!tjes

7 apr 2020
cultuureducatie
muziek

De Corona-crisis raakt iedereen, ook het onderwijs. De scholen zijn gesloten en kinderen volgen digitale lessen. Als aanvulling op deze bijzondere lesroosters lanceert DOOR! de zogenaamde TussenDOOR!tjes: interactieve en educatieve muziekvideo’s die zorgen voor een echte energieboost.

Muziekvideo’s

TussenDOOR!tje’ is een reeks van vier korte muziekvideo’s, elk met een ander thema. Elke week verschijnt een nieuwe video. Enthousiaste duizendpoot, met zowel een onderwijs als een muzikale achtergrond, Bart Storcken presenteert de video’s. Er komen diverse muzikale activiteiten aan bod. Zingen, bewegen, ritmiek, het spelen op muziekinstrumenten en zelfs rappen leer je met het TussenDOOR!tje.

Meedoen

In elke aflevering roept Bart de kijkers op actief mee te doen middels een muzikale opdracht. Maak daar zelf een video van en stuur deze in via info@hklimburg.nl. De leukste inzending wint een te gekke prijs: een muziekinstrumentenpakket voor de school t.w.v. €1000,-.

Afleveringen

De TussenDOOR!tjes zijn gemaakt voor alle basisschoolleerlingen vanaf groep 4. De video’s zijn gratis beschikbaar via het YouTube-kanaal van DOOR!. Zet de TussenDOOR!tjes in aan het begin of einde van de schooldag, of gewoon tussendoor!

Bekijk hieronder aflevering 1. De volgende afleveringen verschijnen op het YouTube-kanaal van DOOR!: https://bit.ly/3aVhY04.

Hanneke Suilen-Hendriks

Hanneke Suilen-Hendriks MA

projectleider DOOR! & cultuureducatie

cultuureducatie, talentontwikkeling
maandag t/m donderdagochtend
Julie

Julie Koolen-Janssen BA

PR & Communicatie

cultuureducatie, verenigingsondersteuning
maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag