Documentaireserie - Wij Zijn Limburg

23 sep 2020
verenigingsondersteuning

Nieuwe documentaireserie
''Wij Zijn Limburg'' brengt inspirerende verhalen in beeld over diverse burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, sport en cultuur in Limburg.

Burgerinitiatieven in Limburg

Wij Zijn Limburg brengt inspirerende verhalen in beeld over diverse burgerinitiatieven in Limburg. Veel verenigingen en initiatieven in Limburg worstelen namelijk met dezelfde vragen: ''Hoe blijven we mensen verbinden?''', ''Hoe zorgen we voor jonge aanwas?''', ''Hoe krijgen we échte betrokkenheid vanuit de omgeving?''. Het corona-virus heeft dit er niet makkelijker op gemaakt.

De documentaireserie, die via L1 te bekijken is, zoomt in op verenigingen die hier invulling aan proberen te geven. Wij Zijn Limburg wil kijken vanuit kansen, niet vanuit moeilijkheden. Kijk iedere week voor inspirerende, verbindende verhalen uit Limburg.

Vragen?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten? Of heeft jouw vereniging/initiatief een ondersteuningsvraag op het gebied van financiering, beleid, ledenwerving etc. Neem dan contact met ons op! We gaan samen in gesprek over de ondersteuning op maat die we kunnen bieden.

Samenwerkingen 

Bij de ontwikkeling van de documentaireserie van Wij Zijn Limburg zijn Burgerkracht Limburg, Huis voor de Sport Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg betrokken.

Chantal Lambie - Boosten

Chantal Lambie-Boosten MA

consulent theater en fondsenwerving

verenigingsondersteuning, talentontwikkeling, financiering, deskundigheidsbevordering, cultuurbeleid
theater
maandagochtend, dinsdag t/m vrijdag