Portfoliomiddag Amuse

talentontwikkeling, deskundigheidsbevordering
beeldende kunst

In het kader van Amuse organiseren Museum van Bommel van Dam en Galerie Wilms op 29 augustus een portfoliomiddag.

Portfoliomiddag

Tijdens deze middag kunnen kunstenaars (ingeschreven bij de KvK) hun werk laten zien aan de aanwezige experts. Tijdens de middag zal er ook een gratis lezing plaatsvinden. Aanmelden (t/m 12 augustus 2019) kan via info@vanbommelvandam.nl. Na aanmelding wordt er een bevestiging gestuurd met een tijdstip en locatie. Meer over aanmelden vind je via de button hieronder.

Amuse tentoonstelling

In het eerste weekend van september vindt Amuse voor de derde keer plaats in Galerie Wilms, te Venlo. Het doel van het evenement is om de professionele kunstenaar de kans te geven om zich aan een groot publiek te tonen en anderzijds het publiek kennis te laten maken met de diversiteit van kunst. Tijdens de tentoonstelling bieden 60 kunstenaars, merendeel afkomstig uit Limburg werk aan voor de sympathieke prijs van € 300,-. De geselecteerde werken zijn werken die representatief zijn voor hun oeuvre maar wel van klein formaat, het is immers een Amuse.

Samenwerking

Amuse wordt georganiseerd door vier Venlose cultuurorganisaties: Het Raam, Museum van Bommel van Dam, VenloPoëZiet en Galerie Wilms en wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Huis voor de Kunsten Limburg. 

Eddy Thonon

Eddy Thonon MEd

consulent beeldende kunst

talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap
beeldende kunst
dinsdag, donderdag en vrijdag