30 oktober 2020 - 10:00 - 11:00

Masterclass Special Arts

In navolging van de pas aangescherpte coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de Huisdag 2020 en daarmee de Masterclass special arts van 30 oktober a.s. in haar huidige vorm te laten plaatsvinden. Het evenement is daarom omgegoten in een aangepast digitaal programma. 

Special Arts

Het Huis voor de Kunsten Limburg organiseerde het afgelopen jaar in samenwerking met een aantal Centra voor de Kunsten Limburg (SKL) diverse bijeenkomsten met beeldende kunst waarin deelnemers met én zonder een beperking en diverse achtergronden, gemixt, als één groep les kregen. Dit bleek succesvol en inspirerend. Vanuit beide kanten was er vraag naar meer. Lees hier een artikel over de Special Arts Pilot

Op grond daarvan organiseert het Huis in samenwerking met SKL en Stichting Special Arts een Masterclassprogramma in het teken van het begeleiden van kwetsbare doelgroepen waarbij de kunstbeoefening centraal staat. 

Gezien de huidige coronamaatregelen zal het geplande Masterclassprogramma doorschuiven naar een nader te bepalen moment. Ter vervanging van het masterclassprogramma is er in samenwerking met stichting Special arts een digitaal alternatief samengesteld. Deze alternatieve masterclass zal online plaatsvinden.

Programma

10:00 uur | Start – Introductie en dialoogsessie
11:00 uur | Einde programma

Inschrijven 

Deelname is gratis en inschrijven kan via een email naar: eddythonon@hklimburg.nl.

Over Stichting Special Arts

Stichting Special Arts richt zich op kunst en handicap. De stichting bevordert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen.

Eddy Thonon

Eddy Thonon MEd

consulent beeldende kunst

talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap
beeldende kunst
dinsdag, donderdag en vrijdag