Kunstbende Limburg: Coachingsdag

talentontwikkeling
film & fotografie, beeldende kunst

Op zondag 24 februari 2019 organiseert Kunstbende Limburg, in samenwerking met Huis voor de Kunsten Limburg en Hogeschool Zuyd, speciaal voor de Limburgse Kunstbendedeelnemers een Coachingsdag in Maastricht.

De Coachingsdag voor de categorieën DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater vinden plaats bij het conservatorium Dependance in Maastricht (Franciscus Romanusweg 90). Elke act (individueel of in een groep) krijgt persoonlijke aandacht van meerdere coaches om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor de Limburgse Kunstbendevoorronde. De coaches, studenten aan de kunstfaculteiten van Hogeschool Zuyd, geven je feedback over jouw eigen Kunstbende act/kunstwerk, je krijgt tips om je performance/kunstwerk bij te schaven en wellicht nieuwe inspiratie. De coaches stomen je klaar voor de Limburgse voorronde van Kunstbende die in 2019 plaatsvindt op zondag 31 maart bij Schouwburg De Domijnen in Sittard.

Deelname

Deelname aan deze coachingsdag is gratis maar kan alleen wanneer je al deelneemt aan Kunstbende. Aanmelden is nodig en kan via de website van Kunstbende Limburg.

Coachingsdag Dans

De coachingsdag Dans wordt gegeven op een andere plek, namelijk in Roermond (Swalmerstraat 69).

Organisatie

De Coachingsdag wordt georganiseerd door Kunstbende Limburg in samenwerking met Huis voor de Kunsten Limburg en Hogeschool Zuyd.

Eddy Thonon

Eddy Thonon MEd

consulent beeldende kunst

talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap
beeldende kunst
dinsdag, donderdag en vrijdag