11 mei - 8 juni

InBeeld 2019 - voorronde Kumulus Maastricht

talentontwikkeling
beeldende kunst

InBeeld 2019, dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg! Dit jaar staat de prijs in het teken van het thema 'Sporen'. Limburgse beeldende amateurkunstenaars konden tot 30 april hun werk met dit thema insturen. Middels diverse voorrondes door de hele provincie worden de werken geëxposeerd. 

Expo

Ieder ingezonden werk wordt geëxposeerd tijdens één van de regionale voorronden die worden georganiseerd in samenwerking met de centra voor de kunsten in Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Venray, Weert en Tongeren (BE).

Prijzen

Een vakjury beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. Winnaars van de voorronden worden van 22 juni t/m 21 juli 2019 tentoongesteld tijdens een eindexpo in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daarbij worden de winnaars van InBeeld 2019 bekendgemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro. Daarnaast is er een tweede prijs van 150 euro en een derde prijs van 100 euro. Ook is er per voorronde een publieksprijs.

Kumulus Maastricht 

Herbenusstraat 89, 6211 RB Maastricht
www.kumulus.nl
Expositie: 11 mei t/m 8 juni 2019
Opening en prijsuitreiking: vrijdag 10 mei, 19.45 tot 21.00 uur

Eddy Thonon

Eddy Thonon MEd

consulent beeldende kunst

talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap
beeldende kunst
dinsdag, donderdag en vrijdag