18 maart - 29 maart 2019

Fotobond Limburg: fotowedstrijd ‘5 met samenhang’

talentontwikkeling
film & fotografie

Het bestuur van de Fotobond - afdeling Limburg organiseert jaarlijks een wedstrijd seriematig fotograferen voor alle aangesloten clubleden en persoonlijke leden. 

De inzendingen voor deze wedstrijd zullen door een jury beoordeeld worden op inhoud en techniek. De inzenders van de beste series worden door het bestuur van de Afdeling Limburg genomineerd voor deelname aan Foto Nationaal 2019, een fotosalon met het beste seriematige fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen.  

De series (foto's zonder passe-partout) dienen te worden ingezonden naar of afgegeven te worden bij het Huis voor de Kunsten in de periode van maandag 18 maart tot en met vrijdag 29 maart 2019. De bekendmaking van de genomineerde series en de openbare bespreking van alle inzendingen zal eind april plaatsvinden. 

Het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier zijn op website van Fotobond Limburg te downloaden. 

Fotobond Limburg: fotowedstrijd ‘5 met samenhang’
Winnaar '5 met samenhang' 2018 - Artic Wonderland - Rob Driessen (Fotokring Stein)

 

Foto Nationaal 2019

De inzenders van de genomineerde series, aangevuld met de inzenders van een nog vast te stellen aantal ‘eervolle vermeldingen’, zullen door het afdelingsbestuur worden voorgedragen voor deelname aan Foto Nationaal 2019.

Patricia Peters

Patricia Peters MA

consulent film & fotografie en coördinator kunsten

verenigingsondersteuning, talentontwikkeling, deskundigheidsbevordering, cultuurbeleid
film & fotografie
maandag t/m vrijdag(ochtend)