21 - 22 juni & 28 - 29 juni 2019

De Positieve Stad - Utopia

talentontwikkeling
beeldende kunst

15 jonge makers uit Parkstad Limburg zijn een uitdagend project van De Positieve Stad ingestapt waarin ze samen met coach Toon Tejohaas en masters Theo Ploeg, Laurent Malherbe en Arjan Winterink hebben toegewerkt naar een tentoonstelling in Maankwartier Heerlen. Het eindresultaat van het project Utopia - Heerlen is eind juni toegankelijk voor een selecte groep bezoekers.

De tentoonstelling opent haar deuren voor een select publiek op 21 juni. Vervolgens is de tentoonstelling op 22, 28 en 29 juni voor maximaal 50 personen per avond geopend. Verwacht een bijzondere beleving!

Tijdschema

20.30 - 21.00 uur - Inloop
21.00 - 22.30 uur - Programma
22.30 - 23.30 uur - Afsluitend programma

Artists

Kinderen uit de wijk GMS, van basisschool De Horizon, hebben tijdens Utopia hun blik op de wijk geuit met street art en fotografie; en jongeren van In2Yourplace.kom hebben hun visie op Parkstad geuit met street art. Ook deze werken worden tentoongesteld.

VIP Tickets

De tentoonstelling is voor maximaal 50 bezoekers per dag toegankelijk. Mensen met een VIP ticket hebben voorrang. Wil jij een VIP ticket bemachtigen? Check dan de crowdfunding.

Partners en fondsen

Utopia is mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds; Fonds voor Cultuurparticipatie; Huis voor de Kunsten Limburg; Gemeente Heerlen; Heerlen Mijn Stad; Weller Heerlen; SCHUNCK; Cultuurwerkplaats Zeezicht; Provincie Limburg; Arcus College; Martijn Martens; Patrick Slootmakers; Mitchel De la Combé.

Eddy Thonon

Eddy Thonon MEd

consulent beeldende kunst

talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap
beeldende kunst
dinsdag, donderdag en vrijdag